Ei ole kahta samanlaista kotia

Jokainen projekti on oma, yksilöllinen kokonaisuutensa, jossa huomioidaan juuri sinun ja kotisi/tilasi tarpeet. Tutustu alta mistä eri osa-alueista suunnitelma koostuu ja ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä miettiä teille sopivaa kokonaisuutta. 

Mistä suunnitelma voi koostua

Suunnittelun laajuus määritellään maksuttoman kartoituskäynnin tai etätapaamisen yhteydessä. Voimme toteuttaa kokonaisvaltaisia tai pienempiä, yksittäisten tilojen suunnitelmia. Suunnitelma kokonaisuus räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.

Homes Like You suunnittelu

Konsultaatio

Konsultaatiossa saat uusia ideoita ja ammattilaisen tukea sisustusunelmiesi toteuttamiseen. Kahden (2) tunnin konsultaatiossa pohdimme ja keskustelemme tila- ja sisustushaasteistasi toivomasi aiheen ympärillä. Voimme keskittyä esim. tilaratkaisuihin, pintamateriaali- ja värimaailmaan, kalustuksen sijoitteluun, valaistushaasteisiin tai vaikka useampaan näistä. Konsultaatio voidaan toteuttaa aiheesta riippuen joko muutoskohteessa tai esim. sisustusliikkeessä tai tavarantoimittajan luona. Dokumentaatiovastuu on sinulla, mikä tarkoittaa, että konsultointiin ei kuulu erillistä kirjallista dokumentaatiota.

Suppeampi suunnitelma

voidaan tehdä tietyn tilan, esimerkiksi olohuoneen tai neuvottelutilan uudesta ilmeestä. Tällöin suunnitelma voi pitää sisällään esim. 2D pohjapiirroksen, väri- ja materiaalisuunnittelun, kalusteiden sijoittelun sekä tekstiilien ja sisustusvalaisimien määrittelyn. Suunnitelma ei sisällä 3D/renderöinti kuvia.

Kokonaisvaltainen sisustussuunnitelma

pitää sisällään väri- ja pintamateriaali-, tekstiili-, kiinto-, irtokaluste- ja valaistussuunnitelman. Suunnitelmaan kuuluu kohteen 2D-pohjakuva sekä tarvittavat seinäprojektiot mittakaavassa, lisäksi mm. fiiliskuvia tai 3D-luonnoskuvia. Suunnitelmaan sisältyy huonekortit, joista selviää tuotteiden tiedot ja hankintapaikat. Suunnitelma ei pidä sisällään renderöityjä kuvia.

Avaimet käteen palvelu

pitää sisällään kaiken alusta loppuun hyväksytyn suunnitelman mukaisesti ja voit astua valmiiseen tilaan, jossa on niin tekstiilit kuin pienesineet sijoiteltu paikoilleen. Palvelu sisältää myös loppusiivouksen.

Mitä eri suunnitelman osat pitävät sisällään?

kiintokalusteet Homes Like You

Kiintokalustesuunnittelu

Palvelu tarjoaa asiakkaille ammattitaitoista suunnittelua ja neuvontaa kiinteiden kalusteiden valinnassa ja suunnittelussa. Autan asiakkaitani luomaan toimivia ja tyylikkäitä kiintokalusteratkaisuja eri tiloihin, kuten keittiöihin, kylpyhuoneisiin ja säilytystiloihin. Suunnittelen kalusteiden sijoittelun ja toiminnallisuuden, ottaen huomioon asiakkaiden tarpeet, tilan käyttötarkoituksen ja ergonomian. Valitsen korkealaatuisia ja kestäviä materiaaleja sekä huolehdimme kalusteiden mittatarkkuudesta ja viimeistelystä. Tavoitteena on luoda kiintokalusteratkaisu, joka sekä täyttää asiakkaiden toiveet että optimoi tilan toiminnallisuuden ja visuaalisen ilmeen, tarjoten pitkäikäisen ja tyylikkään ratkaisun.

Väripaletti Homes Like You Sisustussuunnittelu

Väri- ja pintamateriaalisuunnitelmassa

Palvelu tarjoaa asiakkaille ammattitaitoista apua ja suunnittelua tilojen värien ja pintamateriaalien valinnassa. Autan asiakkaitamme luomaan harmonisia ja visuaalisesti houkuttelevia sisustuksia, jotka heijastavat heidän persoonallista tyyliään ja tarpeitaan. Suunnittelen väri- ja pintamateriaalivalinnat huomioiden tilan kokonaisilmeen, valon määrän ja tilan käyttötarkoituksen. Valitsen sopivat värit, kuten seinämaalin sävyt, lattianpäällysteet ja pintamateriaalit, kuten tapetit tai kivilaatat, jotka luovat halutun tunnelman ja ilmeen tilaan. Tavoitteena on luoda väri- ja pintamateriaaliratkaisu, joka sekä täyttää asiakkaidemme toiveet että tuo esiin tilan parhaat piirteet, luoden viihtyisän ja visuaalisesti houkuttelevan ympäristön.

Tekstiilisuunnittelu Homes Like You Sisustussuunnittelu

Tekstiilisuunnitelma

Palvelu tarjoaa asiakkaille asiantuntevaa opastusta ja suunnittelua tekstiilien valinnassa ja sijoittelussa. Autan asiakkaitamme luomaan tilaan sopivat tekstiiliratkaisut, jotka täyttävät heidän toiveensa ja tarpeensa. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia tekstiilejä eri väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa, ja varmistan, että valitut tekstiilit täydentävät tilan ilmettä ja toiminnallisuutta. Oli kyse sitten verhoista, kankaista, matosta tai tyynyistä, tekstiilisuunnitelman avulla voimme luoda houkuttelevan ja viihtyisän sisustuksen.

Valaisinsuunnittelu Homes Like You Sisustussuunnittelu

Valaistussuunnitelma

Palvelu tarjoaa asiakkaille ammattitaitoista ohjausta ja suunnittelua valaistusratkaisuihin. Autamme asiakkaitamme luomaan toimivia, tunnelmallisia ja energiatehokkaita valaistuksia eri tiloihin. Suunnittelen valaistuksen sijoittelun, valaisinten valinnan ja valon ohjauksen, ottaen huomioon tilan tarpeet, tyylin ja käyttötarkoituksen. Tavoitteena on luoda valaistusratkaisu, joka sekä täyttää asiakkaiden visuaaliset ja toiminnalliset odotukset että tarjoaa optimaalisen valaistustason ja energiankulutuksen. Valaistussuunnitelma sisältää pohjapiirrokseen merkityt valaisinpaikat sekä huonekortit tarkkoine tuote- ja toimittajatietoineen.

Irtokalustesuunnittelu Homes Like You Sisustussuunnittelu

Irtokalustesuunnitelma

Palvelu tarjoaa asiakkaille asiantuntevaa apua ja suunnittelua irtokalusteiden valinnassa ja sijoittelussa. Autan asiakkaitamme luomaan toimivia ja kauniita kalusteratkaisuja, jotka sopivat heidän kotinsa tyyliin, tarpeisiin ja budjettiin. Suunnittelen kalusteiden sijoittelun huoneisiin ottaen huomioon tilan mittasuhteet, liikkumisen sujuvuuden ja käytännöllisyyden. Valitsen laadukkaita ja tyylikkäitä irtokalusteita, kuten sohvia, ruokapöytiä, sängynrunkoja ja säilytysratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaidemme odotukset sekä toiminnallisesti että visuaalisesti. Tavoitteena on luoda irtokalusteratkaisu, joka sekä tarjoaa mukavuutta ja käytännöllisyyttä että luo kodikkaan ja persoonallisen ilmeen asiakkaidemme koteihin.

Avaimet käteen palvelu Homes Like You Sisustussuunnittelu

Avaimet käteen

1. Suunnittelu: Työskentelemme asiakkaidemme kanssa projektin suunnittelussa, kuunnellen heidän tarpeitaan, toiveitaan ja budjettiaan. Laadimme kattavan suunnitelman, joka sisältää tilojen suunnittelun, kalusteiden valinnan, materiaalivalinnat ja muut tarvittavat yksityiskohdat.
2. Hankinnat: Huolehdimme kaikkien tarvittavien materiaalien, kalusteiden ja tarvikkeiden hankinnasta. Teemme yhteistyötä luotettavien toimittajien ja urakoitsijoiden kanssa varmistaaksemme laadun ja kilpailukykyisen hintatason.
3. Toteutus: Koordinoimme kaikki projektin toteutukseen liittyvät työt. Tämä sisältää esimerkiksi rakennus-, sähkö-, putkisto- ja maalaustyöt sekä kalusteiden asennuksen. Valvomme työn etenemistä ja varmistamme, että kaikki sujuu suunnitellusti ja ajallaan.
4. Viimeistely: Huolehdimme projektin viimeistelystä ja viimeisten yksityiskohtien tarkastamisesta. Tarkistamme, että kaikki on valmis asiakkaan käyttöön ja että lopputulos vastaa heidän odotuksiaan.
5. Asiakaspalvelu: Tarjoamme jatkuvaa asiakastukea ja -palvelua koko projektin ajan sekä sen jälkeen. Varmistamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen ja että kaikki toimii moitteettomasti.Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme vaivaton ja laadukas avaimet käteen -ratkaisu, joka vastaa heidän tarpeitaan ja luo toimivan ja kauniin lopputuloksen.

Suunnittelutyön prosessi

Sisustussuunnittelun kartoituskäynti on alkuvaihe projektissa, jossa tapaan asiakkaan ja tutustun tilaan, tarpeisiin ja toiveisiin. Kartoituskäynnillä kerään tärkeää tietoa ja luon pohjan suunnitteluprosessille. Kartoituskäynti on velotukseton (Pirkanmaan alueella).

Kartoituskäynnin ja keskustelumme pohjalta laadin räätälöidyn tarjouksen suunnittelutyöstä. Tutustuttuanne tarjoukseen ja mahdollisten tarkennusten jälkeen, tarjous voidaan kuitata sopimukseksi sähköpostitse. Tässä yhteydessä sovitaan myös suunnittelutyön tarkemmasta aikataulusta. Tämän jälkeen alkaa varsinainen suunnittelutyö.

Tarvittaessa käyn tekemässä mittauskäynnin kohteessa, jotta saan varmistettua oikeat mitoitukset suunnittelua varten.

Ideointi- ja suunnitteluluonnoksen esittely on vaihe sisustussuunnitteluprojektissa, jossa esitän asiakkaalle suunnitelmaluonnoksen ja ideoita tilan kehittämiseksi. Tämä tapaaminen antaa asiakkaalle mahdollisuuden nähdä suunnitelman visuaalisesti ja keskustella siitä kanssani. Tässä yhteydessä on mahdollista vielä tehdä muutoksia

 

Kun suunnitelmaan mahdollisesti toivotut muutokset on tehty ja hyväksytty, suunnitelma on valmis luovutettavaksi.

Sopimuksesta ja suunnitelman laajuudesta riippuen lopputuloksena syntyy yksi tai useampi suunnitteludokumentti: ideakollaasi, mittakaavassa olevat pohjapiirustukset, projektiokuvat, mahdolliset 3D-kuvat ja huonekortit tuote- ja toimittajatietoineen.

Varsinaisen suunnittelutyön lisäksi voin sovittaessa hoitaa myös muutoksen toteutusvaiheen projektihallinnoinnin kuten esim. tarjouspyynnöt tavarantoimittajilta, yhteistyön urakoitsijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa, muutostyön toteutuksen seurannan sekä sisustuksen viimeistelyt.

Laskutus tapahtuu yleensä osissa, jossa 1. osa (1/3) erääntyy maksettavaksi Ideointi ja suunnitelmaluonnoksen esittelyn yhteydessä ja loppu tulee maksuun 1-2 erässä suunnitelman luovutuksen yhteydessä, riippuen suunnittelun laajuudesta.

Scroll to Top